Statafels

Statafels

 10,00

  • Afmeting 115 cm hoog
  • Blad van 80 cm doorsnee
  • Robuuste en degelijke constructie
  • Eenvoudig op te zetten
  • Inklapbaar
  • Eenvoudig te vervoeren
  • Prijs is exclusief btw
  • Bezorging mogelijk
  • Meer details onderaan de pagina
Artikelnummer: Statafel Categorie: Tags: ,

Beschrijving

STATAFELS VERHUUR – STATAFELS HUREN

Jouw kraam is niet compleet zonder de statafels van Marktkraamverhuur. Zeer geschikt om een aantal producten extra onder de aandacht te brengen. Daarnaast kun je de statafels ook gebruiken om versnaperingen en drankjes op te plaatsen en op die manier extra aandacht te creëren voor jouw kraam. Zo neer te zetten of mooi te combineren met een fraaie statafelrok in wit of zwart.

Marktkraamverhuur en onze partner Van Hanswijk zijn een begrip in Utrecht en omstreken op het gebied van marktkraam exploitatie, braderieën en beurzen. En daar zijn wij ontzettend trots op. In de loop der jaren is ons aanbod flink uitgebreid. Zo kun je uiteraard bij ons terecht voor allerlei soorten marktkramen. Daarnaast ook voor dranghekken en bouwhekken. Wij verhuren ook mobiele podia (podiumwagen) met kabelmatten. Tevens diverse soorten meubulair zoals picknicksets, biertafels, klapstoelen en statafels. Diverse sportevenementen hebben wij voorzien waaronder: Mud Masters, Classico Giro in 2017, de jaarlijkse Lady Run en de meest bekende De Singelloop van Utrecht!

Evenement

Of het nu gaat om een groot of een klein evenement, wij denken graag met je mee. Een goede service en kwaliteitsmateriaal is voor jou een must en voor ons vanzelfsprekend. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij invulling geven aan markten, beurzen, sportevenementen, Nationale feesten en braderieën. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie of overleg omtrent de invulling van een markt, braderie, sport evenement en dergelijken.

Marktkraamverhuur is jouw partner voor het huren van marktkramen, dranghekken, biertafels en zelfs ook volledige podiumwagens! Ook is het mogelijk om een of enkele easy up tenten te huren als aanvulling op bijvoorbeeld marktkramen. Ook bij grotere volumes kramen of biertafels kun je bij ons terecht. We beschikken over grote wagens en trailers waardoor bezorging op locatie mogelijk is.

De verhuurprijs voor deze statafel bedraagt: € 6,20
(Zelf afhalen, opzetten en retourneren)

specificaties
Afmeting: Hoogte 115 cm, blad van 80 cm doorsnee
Materiaal: Robuuste constructie van lichtgewicht kunststof en metaal
Maximaal draagkracht: Geschikt voor extra artikelen / producten
Inklapbaar? De statafel is inklapbaar
Opzettijd: ca. 15 seconden
Opzetten, afbreken: 1 persoon
Mogelijkheden voor vervoer: Eenvoudig te vervoeren, langste deel is 115 cm
Ga naar de bovenkant