Tafel 50cm

Tafel 50cm

 7,00

  • Afmeting 220 x 50 cm
  • Robuuste en degelijke constructie
  • Geschikt voor zwaardere artikelen
  • Inklapbaar
  • Eenvoudig te vervoeren
  • Prijs is exclusief btw
  • Bezorging mogelijk
  • Meer details onderaan de pagina
Artikelnummer: Tafel 50cm Categorie: Tags: ,

Beschrijving

TAFEL 50CM VERHUUR – TAFEL 50CM HUREN

Met de verkooptafel 50cm creëert u een eenvoudige verkooppunt. Heeft u veel producten uit te stallen? Dan adviseren wij u de verkooptafel 50cm. Of wellicht een statafel. De statafel kunt u ook afdekken met de tafelrok in zwart of wit.

Marktkraamverhuur en onze partner Van Hanswijk zijn een begrip in Utrecht en omstreken op het gebied van marktkraam exploitatie, braderieën en beurzen. En daar zijn wij ontzettend trots op. In de loop der jaren is ons aanbod flink uitgebreid. Zo kunt u uiteraard bij ons terecht voor allerlei soorten marktkramen, maar ook voor dranghekken, bouwhekken, mobiele podiums (podiumwagens), kabelmatten, wegversperringen, picknicksets, biertafels, klapstoelen en statafels. Diverse sportevenementen hebben wij voorzien waaronder: Mud Masters, Classico Giro in 2017, de jaarlijkse Lady Run en de meest bekende De Singelloop van Utrecht!

Evenement met verkoop tafel 50cm

Of het nu gaat om een groot of een klein evenement, wij denken graag met u mee. Een goede service en kwaliteitsmateriaal is voor u een must en voor ons vanzelfsprekend. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij invulling geven aan markten, beurzen, sportevenementen, Nationale feesten en braderieën. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie. Wij kunnen ook meedenken over de invulling van een markt, braderie, sport evenement en dergelijken.

Marktkraamverhuur is uw partner voor het huren van marktkramen, dranghekken, biertafels en zelfs ook volledige podiumwagens! Ook is het mogelijk om een of enkele easy up tenten te huren. Dit als aanvulling op bijvoorbeeld marktkramen. Ook bij grotere volumes kramen of biertafels kunt u bij ons terecht. We beschikken over grote wagens en trailers waardoor bezorging op locatie mogelijk is.

De verhuurprijs voor deze Verkooptafel bedraagt: € 6,20
(Zelf afhalen, opzetten en retourneren)

specificaties
Afmeting: 220 x 50 cm
Materiaal: Robuuste en degelijke constructie van hout en metaal
Maximaal draagkracht: Geschikt voor zwaardere artikelen / producten
Inklapbaar? De tafel is inklapbaar
Opzettijd: ca. 1 tot 2 minuten
Opzetten, afbreken: 1 tot 2 personen
Mogelijkheden voor vervoer: Eenvoudig te vervoeren, langste deel is 220 cm

Titel

Ga naar de bovenkant