Klapstoelen

Klapstoelen

 1,50

  • Klapstoelen: stapelbaar
  • Robuuste en degelijke constructie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Inklapbaar
  • Eenvoudig te vervoeren
  • Prijs is exclusief btw
  • Bezorging mogelijk
  • Meer details onderaan de pagina
Artikelnummer: klapstoelen Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Klapstoelen toevoegen? Heeft u een kraam gehuurd en zoekt u ook een of meerdere zitplaatsen erbij? Dan zijn onze stoelen ideaal voor u. Makkelijk te vervoeren en eenvoudig neer te zetten. Deze klapstoel is stapelbaar waardoor u deze eenvoudig kunt vervoeren.

Marktkraamverhuur en onze partner Van Hanswijk zijn een begrip in Utrecht en omstreken op het gebied van marktkraam exploitatie, braderieën en beurzen. En daar zijn wij ontzettend trots op. In de loop der jaren is ons aanbod flink uitgebreid. Zo kunt u uiteraard bij ons terecht voor allerlei soorten marktkramen. Daarnaast ook voor dranghekken en bouwhekken. Wij verhuren ook mobiele podia (podiumwagen) met kabelmatten. Tevens diverse soorten meubulair zoals picknicksets, biertafels, klapstoelen en statafels. Diverse sportevenementen hebben wij voorzien waaronder: Mud Masters, Classico Giro in 2017, de jaarlijkse Lady Run en de meest bekende De Singelloop van Utrecht!

Evenement klapstoelen

Of het nu gaat om een groot of een klein evenement, wij denken graag met u mee. Een goede service en kwaliteitsmateriaal is voor u een must en voor ons vanzelfsprekend. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij invulling geven aan markten, beurzen, sportevenementen, Nationale feesten en braderieën. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie of overleg omtrent de invulling van een markt, braderie, sport evenement en dergelijken.

Marktkraamverhuur is uw partner voor het huren van marktkramen, dranghekken, biertafels en zelfs ook volledige podiumwagens! Ook is het mogelijk om een of enkele easy up tenten te huren als aanvulling op bijvoorbeeld marktkramen. Ook bij grotere volumes kramen of biertafels kunt u bij ons terecht. We beschikken over grote wagens en trailers waardoor bezorging op locatie mogelijk is.

U kunt uw kraam echt compleet maken met de klapstoelen. Voor extra gezelligheid kunt u eens denken aan het huren van extra feestverlichting. Natuurlijk behoren heaters of statafels ook tot de mogelijkheden!

De verhuurprijs voor deze klapstoelen bedraagt: € 1,25 per stuk (Zelf afhalen, opzetten en retourneren)

specificaties
Klapstoelen: eenvoudig te stapelen en te vervoeren
Materiaal: Robuuste en degelijke constructie van kunststof en metaal
Makkelijk te reinigen Simpel in gebruik
Inklapbaar? De klapstoelen zijn stapelbaar
Opzettijd: ca. 1 tot 2 minuten
Opzetten, afbreken: 1-2 persoon
Mogelijkheden voor vervoer: Eenvoudig te vervoeren, stoelen zijn stapelbaar

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant