Contact Details

marktkraamverhuur_marta_bureau
Contact gegevens; let op Marktkraamverhuur is alleen geopend op afspraak!

Het bezoekadres van www.marktkraamverhuur.nl bevindt zich in Utrecht. Industrieterrein Lage Weide aan de rand van Utrecht, dichtbij de A2. Let op; de materialen liggen elders opgeslagen.

Voor uw navigatie kunt u gebruik maken van: Sterrebaan 17, 3542 DJ in Utrecht. We zijn gevestigd in een verzamelpand samen met onder andere de bedrijven, Bureaustoel24 en dit is het voormalige pand van Popal. Marktkraamverhuur is uw partner voor het huren van marktkramen, dranghekken, biertafels en zelfs ook volledige podiumwagens! Ook is het mogelijk om een of enkele easy up tenten te huren als aanvulling op bijvoorbeeld marktkramen. Ook bij grotere volumes kramen of biertafels kunt u bij ons terecht. We beschikken over grote wagens en trailers waardoor bezorging op locatie mogelijk is.

Marktkraamverhuur en onze partner Van Hanswijk zijn een begrip in Utrecht en omstreken op het gebied van marktkraam exploitatie, braderieën en beurzen. En daar zijn wij ontzettend trots op. In de loop der jaren is ons aanbod flink uitgebreid. Zo kunt u uiteraard bij ons terecht voor allerlei soorten marktkramen, maar ook voor dranghekken, bouwhekken, mobiele podiums (podiumwagens), kabelmatten, wegversperringen, picknicksets, biertafels, klapstoelen en statafels. Diverse sportevenementen hebben wij voorzien waaronder: Mud Masters, Classico Giro in 2017, de jaarlijkse Lady Run en de meest bekende De Singelloop van Utrecht!

Of het nu gaat om een groot of een klein evenement, wij denken graag met u mee. Een goede service en kwaliteitsmateriaal is voor u een must en voor ons vanzelfsprekend. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij invulling geven aan markten, beurzen, sportevenementen, Nationale feesten en braderieën. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie of overleg omtrent de invulling van een markt, braderie, sport evenement en dergelijken.

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen