Veelgestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde vragen (FAQ)2018-04-06T07:53:41+00:00

Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen en op deze pagina tref je de antwoorden met betrekking tot onze producten en diensten. Bij ieder product staan ook uitgebreide omschrijvingen vermeld. Wellicht staan daarin al de antwoorden op jou vragen.

Mocht jou vraag hier toch niet bij staan. Of zijn de antwoorden niet helemaal duidelijk. Op onze contactinformatie kun je ook terecht. Of je kunt een email sturen naar info@marktkraamverhuur.nl Wij streven ernaar om de vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Wie zijn wij?

Marktkraamverhuur en onze partner Van Hanswijk zijn een begrip in Utrecht en omstreken. Dit op het gebied van marktkraam exploitatie, braderieën en beurzen. En daar zijn wij ontzettend trots op. In de loop der jaren is ons aanbod flink uitgebreid. Zo kunt u uiteraard bij ons terecht voor allerlei soorten marktkramen. Maar ook voor dranghekken, bouwhekken en mobiele podiums (podiumwagens) bent u bij ons aan het juist adres. Zelfs kabelmatten, wegversperringen, picknicksets, biertafels, klapstoelen en statafels kunnen wij leveren. Diverse sportevenementen hebben wij voorzien waaronder: Mud Masters, Classico Giro in 2017, de jaarlijkse Lady Run en de meest bekende De Singelloop van Utrecht!

Een online verhuur specialist die inmiddels is uitgegroeid tot één van de drie grootste in midden Nederland en geniet landelijke bekendheid. Wat begon als een visie – een centrale plek met een uitgebreid assortiment met unieke verhuurmaterialen zoals, marktkramen, springkussens, partytenten, en alle bijbehorende accessoires – is nu uitgegroeid naar een van de topspelers in Midden Nederland. Dit gebaseerd op een unieke klantenservice. En het blijkt een succesformule!

Of het nu gaat om een groot of een klein evenement, wij denken graag met u mee. Een goede service en kwaliteitsmateriaal is voor u een must en voor ons vanzelfsprekend. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid. Hiermee geven wij invulling aan markten, beurzen, sportevenementen, Nationale feesten en braderieën. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie of overleg omtrent de invulling van een markt, braderie, sport evenement en dergelijken.

Koningsdag marktkraam huren?2019-02-22T10:07:25+00:00

Wil je voor Koningsdag een marktkraam huren? Dat is bij ons altijd een van de drukste dagen per jaar. Om die reden hanteren wij een minimum afname van 10 kramen.

Zijn de kramen van marktkraamverhuur moeilijk op te zetten?2018-03-11T11:25:36+00:00

Zeker niet! Onze marktkramen zijn simpel op te zetten en er wordt een duidelijke handleiding bijgeleverd. De marktkramen van 2,00 meter passen zelfs in een grotere personenauto!

Zit ik na het aanvragen direct vast aan de verhuur?2018-02-23T09:52:55+00:00

Nee zeker niet, bij het invullen van de aanvraag krijg je een globaal inzicht in de kosten. Deze aanvraag komt vervolgens bij ons binnen en daarna ontvang je een geheel vrijblijvende offerte van ons. Hierop kun je dan reageren.

Hoe zit het met verhuur voor een langere periode?2018-02-23T09:53:43+00:00

In principe huur je de materialen voor 2 dagen. De genoemde huurkosten gelden ook voor deze totale periode van 2 dagen in plaats van huur per dag. Indien een langere periode gewenst is dan zullen we de periode en de kosten in onderling overleg afstemmen.

Ik heb een probleem met vervoer, wat kan Marktkraamverhuur voor mij betekenen?2018-02-23T09:54:36+00:00

De materialen kunnen ook bezorgd worden en indien gewenst ook door ons worden geplaatst. De kosten zijn afhankelijk van de order en het adres waar de materialen heen gebracht moeten worden.

Moet ik een borg betalen?2018-02-23T09:40:07+00:00

In principe wordt er voor de huur geen borg gevraagd. De betaling dient op factuurbasis te worden voldaan en met het aangaan van huur ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Ik zoek een kraam die niet op de site vermeld staat?2018-02-23T09:59:18+00:00

Kun je de gewenste materialen niet vinden op de site? In dat geval kun je het beste de wensen telefonisch of per mail doorgeven. Onze contactgegevens e-mail: info@marktkraamverhuur.nl telefonisch via 06 – 48 58 3458. Gezamenlijk kunnen we dan de mogelijkheden bekijken. Er is veel mogelijk!

Welke materialen verhuurd Marktkraamverhuur nog meer?2018-02-23T09:44:58+00:00

Naast marktkramen verhuren wij ook; dranghekken, bouwhekken, biertafels, picknicksets, statafels, klapstoelen, verlichting, etc.. Ben je op zoek naar andere materialen als aanvulling op een evenement? Vermeld dit bij je aanvraag. Wij werken nauw samen met partytentverhuur utrecht en attractieverhuur utrecht zodat wij ook aanvullende materialen aan kunnen bieden.

Huurtarief van een marktkramen?2018-02-11T19:10:30+00:00

Huurtarief van een marktkraam. Aan welk huurtarief voor een marktkraam moet ik eigenlijk denken?
Bij ieder product staat een prijs vermeld. Dit is de prijs exclusief btw en is gebaseerd op afhalen. Genoemde prijs geldt dan voor twee dagen. Ofwel u komt het op dag een afhalen, vervolgens gebruiken en op dag twee komt u de materialen weer inleveren.

Let op: deze prijzen zijn slechts ter indicatie. Aan de hand van een aanvraag zullen we u een prijsopgave doen toekomen. Indien gewenst kunnen de materialen ook door ons geleverd worden en na afloop weer worden opgehaald. Plaatsing door ons is tegen een meerprijs ook mogelijk. Een andere optie is als er voldoende ruimte beschikbaar is om bijvoorbeeld een trailer met marktkramen door ons te laten afleveren. U kunt dan zelf zorgen voor het afladen en plaatsen van de kramen. Na afloop van het evenement plaatst u zelf de kramen weer op de trailer en die wordt door een van onze chauffeurs weer opgehaald. Op deze manier heeft u wel het gemak van de bezorging maar niet direct de hoge kosten van het laden en lossen en het monteren.

Kan ik ook voor één dag huren?2015-03-25T20:35:07+00:00

Genoemde prijzen zijn in principe voor 2 dagen gebruik waarbij u het een dag van te voren of op de dag van gebruik zelf kunt afhalen.

Ga naar de bovenkant