Marktkraamverhuur.nl

Over ons meer achtergrond informatie over Marktkraamverhuur. Zowel voor kleinschalige rommelmarkten of braderieën als grote evenementen is Marktkraamverhuur.nl uw partner voor het huren van een marktkraam. Wij bieden hoge kwaliteit marktkramen tegen voordelige prijzen te huur aan. Voor de verhuur van een marktkraam in de regio Utrecht, Bilthoven, Hilversum, Zeist, De Bilt, Maarssen, Leidsche Rijn, Vleuten, Nieuwegein en omstreken kunt u bij Marktkraamverhuur terecht.

Waar kun je ons vinden

Over ons specialisme. Marktkraamverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit marktkramen en aanverwante artikelen en is gevestigd in Maarssen. Wij verhuren onze marktkramen in de regio Utrecht, waaronder: Utrecht, Bilthoven, Hilversum, Zeist, De Bilt, Maarssen, Leidsche Rijn, Vleuten en Nieuwegein.

Specialisten in verhuur

Over ons Psiess

Marktkraamverhuur.nl is een webwinkel van het bedrijf VOF Psies Services wat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grotere in Utrecht en omgeving en grote naamsbekendheid geniet. Wat begon als een visie – een webwinkel én juiste locatie met een uniek maar eenvoudig assortiment in verhuurartikelen – is nu uitgegroeid naar een webverhuur bedrijf met een ruim assortiment in verhuurmaterialen. Dit gecombineerd met een unieke klantenservice. En het blijkt een succesformule! Marktkraamverhuur.nl staat nu bekend om zijn zeer uitgebreide assortiment !! Af te halen op een centrale locatie in het midden van het land. Indien gewenst ook bezorgd en geplaatst op uw locatie.

Of het nu gaat om een groot of een klein evenement, wij denken graag met u mee. Een goede service en kwaliteitsmateriaal is voor u een must en voor ons vanzelfsprekend. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij invulling geven aan markten, beurzen, sportevenementen, Nationale feesten en braderieën. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie of overleg omtrent de invulling van een markt, braderie, sport evenement en dergelijken.

Wij kunnen jouw volledige evenement ontzorgen. Organiseer je een evenement en zijn daarbij ook partytenten nodig? Of juist een evenement waarbij een springkussen nodig is? Wij werken nauw samen met twee regionale partners.

Bekijk deze webshops:

veldbedden-verhuur

verhuur van veldbedden en meer

 

partytentverhuur-utrecht.nl