Bierbanken

Home/Meubilair/Bierbanken

Bierbanken

 15,00

  • Afmeting: 220 x 50 cm
  • Houten blad met ijzeren poten
  • Inklapbaar
  • Set is 1 tafel met 2 banken
  • Past in een personenauto
  • De prijs is exclusief btw
  • Bezorging mogelijk
  • Meer details onderaan de pagina
Artikelnummer: bierbanken Categorie:

Beschrijving

bierbanken huren – bierbanken verhuur

Wilt u eenvoudig bierbanken huren? Dan bent u bij Marktkraamverhuur aan het juiste adres. Groot volume aanwezig dus zowel een kleinschalig als grote evenementen kunt u invullen. Deze set bestaat uit 1 tafel van 220 x 50 cm en 2 banken van 220 x 25 cm. Een set biedt plaats aan circa 6 tot 8 personen. Eventueel kunt u aan de kopse kant van de tafel nog klapstoelen plaatsen om zo plaats te bieden aan meer gasten. Zowel de tafel als de banken zijn inklapbaar en hierdoor eenvoudig te vervoeren. Nog aanvullende materialen nodig? Denk ook eens aan statafels en / of klapstoelen om uw evenement compleet te maken!

Is deze bierbank toch iets te eenvoudig en wilt u iets meer uitstraling? Dan kunt u ook kijken naar de marktkraam van 2,00 meter. Die kunt u ook als tafel gebruiken in combinatie met wat klapstoelen alleen is deze voorzien van een opbouw waardoor de uitstraling van een marktkraam ontstaat:
https://www.marktkraamverhuur.nl/-/marktkramen/marktkraam-2-meter-huren/

Heeft u een grote groep mensen of bezoekers? Dan kunt u uiteraard ook meerdere tafels huren en tegen elkaar plaatsen waardoor u een lange tafel creëert. Zo kan het hele gezelschap bij elkaar zitten.

Samen met onze gerenommeerde partner Van Hanswijk bieden wij ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van evenementenverhuur. Marktkraamverhuur en Van Hanswijk zijn in de regio Utrecht een bekende naam binnen de marktkraamexploitatie voor braderieën en beurzen. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij markten, beurzen en braderieën gestalte geven.

specificaties
Eigenschappen: bierbanken
Materiaal: houten blad met ijzeren poten
Robuuste en degelijke constructie set is inklapbaar
Eenvoudig te transporteren (past in een personen auto!): afmeting bank 220 x 25 cm
Opzettijd: ca. 5 minuten
Opzetten, afbreken: 1-2 persoon
Huurprijs: vermelde prijs is exlusief btw

Titel

Ga naar de bovenkant