Biertafels

Biertafels

 15,00

  • Afmeting: 220 x 50 cm
  • Houten blad met ijzeren poten
  • Inklapbaar
  • Set is 1 tafel met 2 banken
  • Past in een personenauto
  • De prijs is exclusief btw
  • Bezorging mogelijk
  • Meer details onderaan de pagina
Artikelnummer: biertafels Categorie:

Beschrijving

biertafels huren – biertafels verhuur

Wil je eenvoudig biertafels huren? Dan bent je bij Marktkraamverhuur aan het juiste adres. Wij hebben een groot volume bier tafels en kunnen hierdoor kleinschalige en grote evenementen invullen. Deze set bestaat uit 1 tafel van 220 x 50 cm en 2 banken van 220 x 25 cm. Een set biedt plaats aan circa 6 tot 8 personen. Indien er meer plek nodig is kun je aan de kopse kant van de tafel nog klapstoelen plaatsen. Zowel de tafel als de banken zijn inklapbaar en hierdoor eenvoudig te vervoeren. Daarnaast nog aanvullende materialen nodig? Denk dan ook eens aan statafels en / of klapstoelen om je evenement compleet te maken!

Is deze bierbank toch iets te eenvoudig en zoek je iets met meer uitstraling? Dan kun je ook kijken naar de marktkraam van 2,00 meter. Die kun je ook als tafel gebruiken in combinatie met wat klapstoelen. De kraam is voorzien van een opbouw met een dakje:
https://www.marktkraamverhuur.nl/-/marktkramen/marktkraam-2-meter-huren/

Komt er een grote groep mensen of veel bezoekers? Dan kun je uiteraard ook meerdere tafels huren en tegen elkaar plaatsen waardoor u een lange tafel creëert. Zo kan het hele gezelschap bij elkaar zitten.

Samen met onze gerenommeerde partner Van Hanswijk bieden wij ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van evenementenverhuur. Marktkraamverhuur en Van Hanswijk zijn in de regio Utrecht een bekende naam binnen de marktkraamexploitatie voor braderieën en beurzen. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij markten, beurzen en braderieën gestalte geven.

specificaties
Eigenschappen: biertafels
Materiaal: houten blad met ijzeren poten
Robuuste en degelijke constructie biertafel is inklapbaar
Eenvoudig te transporteren (past in een personen auto!): afmeting tafel 220 x 50 cm
Opzettijd: ca. 5 minuten
Opzetten, afbreken: 1-2 persoon
Huurprijs: vermelde prijs is exlusief btw

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant