Eettafels, nu nieuw in het assortiment! Te vinden in de categorie marktkramen, product 3-meter tafels. Voorzie de eettafels van leuke aankleding zoals verlichting, hangplanten, slingers en dergelijke en creëer hiermee op eenvoudige wijze een ontzettend leuke eettafel! Door middel van deze tafels heb je een mooie aanvulling op een foodtruck. Mensen kunnen lekker zitten en genieten van de lekkere hapjes. Geschikt voor indoor festivals maar ook voor een mooie zomers buiten evenement.

picknicksets

Is deze tafel net iets te groot? Je kunt ook onze picknicksets plaatsen. Deze set bestaat uit 1 tafel van 220 x 50 cm en 2 banken van 220 x 25 cm. Een set biedt plaats aan circa 6 tot 8 personen. Eventueel kunt u aan de kopse kant van de tafel nog klapstoelen plaatsen om zo plaats te bieden aan meer gasten. Zowel de tafel als de banken zijn inklapbaar en hierdoor eenvoudig te vervoeren. Nog aanvullende materialen nodig? Denk ook eens aan statafels en / of klapstoelen om uw evenement compleet te maken!

Heeft u juist een grote groep mensen of bezoekers? Dan kunt u uiteraard ook meerdere tafels huren en tegen elkaar plaatsen waardoor u een lange tafel creëert. Zo kan het hele gezelschap bij elkaar zitten. Of juist enkele losse tafels om zo diverse picknick plekken te creëren.

Samen met onze gerenommeerde partner Van Hanswijk bieden wij ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van evenementenverhuur. Marktkraamverhuur en Van Hanswijk zijn in de regio Utrecht een bekende naam binnen de marktkraamexploitatie voor braderieën en beurzen. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij markten, beurzen en braderieën gestalte geven.

Of het nu gaat om een groot of een klein evenement, wij denken graag met u mee. Een goede service en kwaliteitsmateriaal is voor u een must en voor ons vanzelfsprekend. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij invulling geven aan markten, beurzen, sportevenementen, Nationale feesten en braderieën. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie of overleg omtrent de invulling van een markt, braderie, sport evenement en dergelijken.