2,00 meter kraam

Koek en Zopie

Het echte winterweer is in aantocht!

Vanaf dit weekend flink lage temperaturen in heel Nederland. De schaatsen kunnen uit het vet. Niet op wintersport maar lekker thuis in eigen land? Dan is het tijd om te schaatsen.

Met temperaturen van zelfs -10 en overdag ook onder nul zal er snel voldoende ijs zijn. Heerlijk schaatsen op natuurijs en daarna opwarmen bij een lekkere warme kop chocomel of snert. Huur nu je eigen Koek en Zopie kraam bij Marktkraamverhuur. Eenvoudige 2,00 meter kraam volledig inklapbaar dus makkelijk mee te nemen. De afmeting van de ingeklapte tafel is circa 200 x 80 x 10 cm. Daarnaast krijg je nog 2 zij staanders. En voor het dak een opgerold zeil in de kleuren wit/blauw gestreept. Deze kraam past in een ruime station auto of mpv. Handig voor een pop-up verkooppunt naast het ijs. Veel schaatsplezier!

Je kunt deze kraam bij ons afhalen. Voor de navigatie kun je gebruik maken van:
Straatweg 60, 3604 BC in Maarssen. We zijn gevestigd in een verzamelpand samen met onder andere de bedrijven Partytentverhuur Utrecht, Bureaustoel24 en bootverhuurbedrijf BOEI26. Marktkraamverhuur is uw partner voor het huren van marktkramen, dranghekken, biertafels en zelfs ook volledige podiumwagens! Ook is het mogelijk om een of enkele easy up tenten te huren als aanvulling op bijvoorbeeld marktkramen. Ook bij grotere volumes kramen of biertafels kunt u bij ons terecht. We beschikken over grote wagens en trailers waardoor bezorging op locatie mogelijk is.

Recepten

Bij Koek en Zopie denk je natuurlijk aan warme chocolademelk, snert, gluhwein en gevulde koek.
Wil je zelf zopie maken? Hier volgt het recept.
Benodigdheden:
1 liter bier
1 pijpje kaneel
2 kruidnagels
2 plakjes citroen
125 gram bruine basterdsuiker
2 eieren
1 dl rum

Bereiding:
Breng het bier samen met het pijpje kaneel, kruidnagels en citroen aan de kook. Laat het geheel dan ongeveer 20 minuten op een zeer zacht pitje doortrekken. Roer de suiker met de eieren los en bind hiermee het bier. Voeg op het laatst de rum toe. Heet drinken!