Mol fandag 2018!

Wie is de Mol? Fandag georganiseerd door Avrotros. Dit jaar gehouden op zaterdag 17 maart in Hilversum. Hierbij kon je Art Rooijakkers en alle Mol kandidaten zien en begroeten. Het podium werd dit jaar verzorgd door Marktkraamverhuur & Van Hanswijk. Een talentenjacht, concertoptreden, buurt- of bedrijfsfeest organiseren? Het vraagt allemaal om een goede logistieke organisatie. Het regelen, het transport en de op- en afbouw van het podium lijkt misschien wel de grootste uitdaging. Toch is dit veel sneller gedaan dan u denkt. Want heeft u al aan een mobiel podium gedacht?

De mobiele podiums die wij verhuren, noemen we podiumwagens. Het zijn namelijk TRIAS-aanhangers die zichzelf rechtzetten door middel van stelpoten. Het verlengde gronddeel en de kap worden daarna gemakkelijk uitgeklapt. Door dit systeem zijn onze podiumwagens binnen 45 minuten klaar voor gebruik. De opbouw van een podium is op deze manier dus een fluitje van een cent.

Specificaties podiumwagen:
ingeklapt > 3.80 meter hoog en 2.50 meter breed
uitgeklapt > 4.10 meter hoog, 4.40 meter breed en 7.00 meter lang

Onze podiumwagens worden standaard geleverd met een zeil om het vloerdeel van het podium af te rokken en een trap die aan de zijkant of voorkant van de verlenging kan worden geplaatst. Het podium is overdekt dus ook bij slecht weer  is een podiumwagen uitstekend geschikt.

Samen met onze gerenommeerde partner Van Hanswijk bieden wij ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van evenementenverhuur. Marktkraamverhuur en Van Hanswijk zijn in de regio Utrecht een bekende naam binnen de marktkraamexploitatie voor braderieën en beurzen. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij markten, beurzen en braderieën gestalte geven.

Of het nu gaat om een groot of een klein evenement, wij denken graag met u mee. Een goede service en kwaliteitsmateriaal is voor u een must en voor ons vanzelfsprekend. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij invulling geven aan markten, beurzen, sportevenementen, Nationale feesten en braderieën. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie of overleg omtrent de invulling van een markt, braderie, sport evenement en dergelijken.