2-meter tafels

2-meter tafels

 11,50

  • Vanafprijs incl. btw
  • Bezorgen vanaf 10 st.
  • Montage (meerprijs)
  • Afmeting: 200 x 80 cm
  • Meer details hieronder
Artikelnummer: 2mtr tafel Categorie:

Beschrijving

2-meter tafels huren – Marktkraamverhuur Utrecht

Wilt u eenvoudige 2-meter tafels huren? Heeft u een overdekte braderie of staat u binnen en heeft u niet een volledige kraam nodig? Dan zijn onze tafels van 2,00 meter ideaal voor als u een klein maar stevig verkooppunt nodig heeft. Organiseert u een tweedehands markt of brocanterie? Deze tafels biedt u voldoende ruimte om uw producten goed te presenteren. De tafels zijn inklapbaar en dankzij het stevige onderstel met vierkante poten zijn ze zeer stabiel. Heeft u veel producten uit te stallen? Plaats dan een of meerdere tafels naast elkaar om zo een groter verkoopoppervlak te creëren. Denk ook eens aan statafels en / of klapstoelen om uw verkooppunt compleet te maken!

Is deze tafel toch iets te eenvoudig en wilt u iets meer uitstraling? Dan kunt u ook kijken naar de marktkraam van 2,00 meter. Dit is dezelfde verkooptafel alleen dan aangevuld met een opbouw waardoor de uitstraling van een marktkraam ontstaat:
https://www.marktkraamverhuur.nl/-/marktkramen/marktkraam-2-meter-huren/

Heeft u een markt of braderie binnen en zoekt u juist wat groters omdat u meer producten wilt uitstallen dan kunt u uiteraard ook meerdere tafels huren en naast elkaar plaatsen om de producten en materialen goed uit te kunnen stallen.

Samen met onze gerenommeerde partner Van Hanswijk bieden wij ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van evenementenverhuur. Marktkraamverhuur en Van Hanswijk zijn in de regio Utrecht een bekende naam binnen de marktkraamexploitatie voor braderieën en beurzen. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij markten, beurzen en braderieën gestalte geven.

specificaties
Eigenschappen: 2-meter tafels
Materiaal: Houten blad met ijzeren poten
Robuuste en degelijke constructie De tafel is inklapbaar
Eenvoudig te transporteren (past in een personen auto!): afmeting tafel 200 x 80 cm
Opzettijd: ca. 5 minuten
Opzetten, afbreken: 1-2 persoon
Huurprijs: vermelde prijs is exlusief btw

Titel

Ga naar de bovenkant