Hospitality tent 3×3

Hospitality tent 3×3

 55,00

  • Afmeting: 300 x 300 cm
  • Easy up aluminium frame met grijs doek
  • Eenvoudig op te zetten in ongeveer 15 min
  • Tent is volledig af te sluiten
  • De prijs is inclusief btw
  • Bezorging mogelijk
Artikelnummer: hospitality3x3 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

HOSPITALITY tent 3×3 meter huren – Marktkraamverhuur Utrecht

De Hospitality tent 3×3 meter, ook wel EHBO tent genoemd, is een tent die je doormiddel van zeilen aan 3 kanten kunt afsluiten. Op die manier is enkel de voorzijde van de tent toegankelijk voor publiek. Wil je meer privacy dan kun je ook het zeil met de deur in de tent hangen. Deze is af te sluiten met ritsen. De hospitality tent 3×3 meter word geleverd met twee zijwanden met ramen en twee kopse kanten waarvan een met oprolbare ritsopening. Hierdoor kun je de tent ook geheel afsluiten voor ongenodigd publiek.

Doordat de tent aan 3 zijden afgesloten is kun je ook prima een elektrische heater of bij zeer koud weer zelfs een gasheater plaatsen. Je kunt de tent hiermee behaaglijk warm maken waardoor deze ook uitstekend te gebruiken is tijdens de koudere dagen van het jaar. Om het comfort te verhogen kun je ook enkele klapstoelen mee huren. Indien gewenst is de tent aan te kleden met (feest)verlichting en wat stoelen en (sta)tafels.

Is deze tent toch iets te klein en zoek je iets groters en wat ruimer? Kijk dan even naar de hospitality tent van 3×4,50 meter:
https://www.marktkraamverhuur.nl/-/marktkramen/marktkraam-2-meter-huren/

Partner

Samen met onze gerenommeerde partner Van Hanswijk bieden wij ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van evenementenverhuur. Marktkraamverhuur en Van Hanswijk zijn in de regio Utrecht een bekende naam binnen de marktkraamexploitatie voor braderieën en beurzen. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij markten, beurzen en braderieën gestalte geven.

De vermelde verhuurprijs voor deze Hospitality of EHBO tent is ter indicatie
(Zelf afhalen, opzetten en retourneren)

specificaties
Eigenschappen: 300 x 300 cm
Frame: Easy up aluminium frame met grijs doek
Bekleding: Grijs doek
De perfecte verkoopstand: Snel en eenvoudig op te zetten – easy up systeem
Opzettijd: ca. 5 – 10 minuten
Opzetten, afbreken: 1 tot 2 personen
Huurprijs: vermelde prijs is inclusief btw
Ga naar de bovenkant