Dranghek Liberty

Dranghek Liberty

 4,50

  • Vanafprijs incl. btw
  • Per krat à 70 stuks
  • Bezorging (meerprijs)
  • Plaatsing (meerprijs)
  • Liberty-hek 250 x 100 cm (bxh)
  • Koppelbaar
  • Platte voeten
  • Meer details onderaan de pagina
Artikelnummer: dranghekliberty Categorie: Tags: ,

Beschrijving

LIBERTY DRANGHEKKEN VERHUUR – LIBERTY DRANGHEKKEN HUREN

Het ontwerp van de Liberty dranghekken is een rechte uitvoering, kleiner raster en een poot plat op de grond. Dit verkleint de kans om over de poten van de dranghekken te struikelen. Ook is het lastiger om tussen het dranghek door te kunnen met armen en benen. Deze hekken zijn binnenshuis ontworpen en gefabriceerd.

Een dranghek is overal benodigd. De Ladies Run, Singelloop, De Ronde van Midden-Nederland en De Loop van Leidsche Rijn. Het zijn enkele voorbeelden van (hardloop)evenementen waar Utrecht trots op is. Des te trotser zijn wij dat we elk jaar weer de opbouw van onder meer deze populaire wedstrijden op onze naam mogen zetten. Hiermee dragen we bij aan een goed verloop hiervan. Zowel voor de deelnemers als het kijkende publiek.

Voor de opbouw van markten en (sport)evenementen is stevig en veilig materiaal nodig. Marktkraamverhuur verhuurt dranghekken, marktkramen, bouwhekken en podiumwagens die allemaal aan de gestelde normen voldoen.

Markten en Evenementen

Voor ons is niets te gek en we helpen u graag bij de organisatie van uw evenement. Geen tijd om op locatie aanwezig te zijn bij de opbouw? Dan levert u een plattegrond aan en wij zorgen dat alles staat zoals u dat voor ogen heeft.
We werken al enkele jaren voor onder meer de volgende evenementen:
1 Ladies Run Utrecht
2 Ronde van Midden-Nederland
3 Singelloop Utrecht
4 De Loop van de Leidsche Rijn
5 Sluis & Bruggenfeest
6 Defilé Wageningen
7 W.N. Productions
8 Marathon Utrecht
9 Jaarbeurs; o.a. Verzamelaarsbeurs

Marktkramen, bouwhekken, podiumwagens en dranghekken huren voor een (sport)evenement in de regio Utrecht? Marktkraamverhuur verhuurt niet alleen dit materieel. Als u zelf geen tijd heeft dan verzorgen wij ook de op- en afbouw hiervan. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@marktkraamverhuur.nl
U kunt ook een bericht achterlaten op onze contactpagina.

Marktkraamverhuur levert Liberty dranghekken in kratten per 70 stuks. De vermelde prijs is inclusief btw en zelf afhalen.

Specificaties van dit dranghek:

Liberty

Afmeting: Lengte 250 cm, hoogte 100 cm
Materiaal: Robuuste metalen rechte constructie voorzien van raster
Stevigheid: Voorzien van 2 platte steunen, verkleint kans op struikelen
Koppelbaar? De dranghekken zijn koppelbaar

Titel

Ga naar de bovenkant