Verlichting

//Verlichting

Verlichting

 6,20

  • Gekleurde bollen
  • Aansluiting 220 volt
  • LED-verlichting
  • Laag energieverbruik
  • Eenvoudig te vervoeren
  • Prijs is exclusief btw
  • Bezorging mogelijk
  • Meer details onderaan de pagina
SKU: Verlichting Category: Tags: ,

Description

VERLICHTING HUREN

Gebruikt u de marktkraam in de avond? Dan mag onze sfeervolle feestverlichting eigenlijk niet ontbreken. Onze feest lichten zijn niet alleen voor het verlichten van uw marktkraam maar natuurlijk ook voor het creëren van een gezellige sfeer.

Marktkraamverhuur en onze partner Van Hanswijk zijn een begrip in Utrecht en omstreken op het gebied van marktkraam exploitatie, braderieën en beurzen. En daar zijn wij ontzettend trots op. In de loop der jaren is ons aanbod flink uitgebreid. Zo kunt u uiteraard bij ons terecht voor allerlei soorten marktkramen. Daarnaast ook voor dranghekken en bouwhekken. Wij verhuren ook mobiele podia (podiumwagen) met kabelmatten. Tevens diverse soorten meubulair zoals picknicksets, biertafels, klapstoelen en statafels. Diverse sportevenementen hebben wij voorzien waaronder: Mud Masters, Classico Giro in 2017, de jaarlijkse Lady Run en de meest bekende De Singelloop van Utrecht!

Evenement verlichting

Of het nu gaat om een groot of een klein evenement, wij denken graag met u mee. Een goede service en kwaliteitsmateriaal is voor u een must en voor ons vanzelfsprekend. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij invulling geven aan markten, beurzen, sportevenementen, Nationale feesten en braderieën. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie of overleg omtrent de invulling van een markt, braderie, sport evenement en dergelijken.

Marktkraamverhuur is uw partner voor het huren van marktkramen, dranghekken, biertafels en zelfs ook volledige podiumwagens! Ook is het mogelijk om een of enkele easy up tenten te huren als aanvulling op bijvoorbeeld marktkramen. Ook bij grotere volumes kramen of biertafels kunt u bij ons terecht. We beschikken over grote wagens en trailers waardoor bezorging op locatie mogelijk is.

De verhuurprijs voor feestverlichting bedraagt: € 6,20 per stuk
(Zelf afhalen, plaatsen en retourneren)

specificaties
Type verlichting: Gekleurde Bollen
Aansluiting: 220 volt
Led verlichting: Laag energieverbruik
Montage? Eenvoudig op te hangen
Opzettijd: ca. 1 tot 2 minuten
Opzetten, afbreken: 1 tot 2 personen
Mogelijkheden voor vervoer: Eenvoudig te vervoeren