Tafelrok zwart

//Tafelrok zwart

Tafelrok zwart

 4,15

  • Tafelrok tbv statafel
  • Stevige stretchstof
  • Geschikt voor tafelblad 80cm
  • Eenvoudig te vervoeren
  • Prijs is exclusief btw
  • Bezorging mogelijk
  • Meer details onderaan de pagina
SKU: TAFELROK ZWART Category: Tags: ,

Description

TAFELROK ZWART VERHUUR – TAFELROK ZWART HUREN

Een statafel is natuurlijk erg praktisch. Maar zoekt u ook een chique uitstraling dan is een statafelrok ideaal! Huur witte of zwarte statafelrokken van Marktkraamverhuur bij uw bestelling. Een tafelrok geeft uw presentatie de uitstraling die het verdient.

Marktkraamverhuur en onze partner Van Hanswijk zijn een begrip in Utrecht en omstreken. Alles op het gebied van marktkraam exploitatie, braderieën en beurzen. En daar zijn wij ontzettend trots op. In de loop der jaren is ons aanbod flink uitgebreid. Zo kunt u uiteraard bij ons terecht voor allerlei soorten marktkramen. Maar ook voor dranghekken, bouwhekken, mobiele podiums (podiumwagens), kabelmatten, wegversperringen. Tevens verhuren wij picknicksets, biertafels, klapstoelen en statafels. Diverse sportevenementen hebben wij voorzien waaronder: Mud Masters, Classico Giro in 2017, de jaarlijkse Lady Run en de meest bekende De Singelloop van Utrecht!

Evenement met statafels (+tafelrok zwart)

Of het nu gaat om een groot of een klein evenement, wij denken graag met u mee. Een goede service en kwaliteitsmateriaal is voor u een must en voor ons vanzelfsprekend. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid. Hiermee geven wij invulling geven aan markten, beurzen, sportevenementen, Nationale feesten en braderieën. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie. Of overleg omtrent de invulling van een markt, braderie, sport evenement en dergelijken.

Marktkraamverhuur is uw partner voor het huren van marktkramen, dranghekken, biertafels en zelfs ook volledige podiumwagens! Ook is het mogelijk om een of enkele easy up tenten te huren als aanvulling op bijvoorbeeld marktkramen. Ook bij grotere volumes kramen of biertafels kunt u bij ons terecht. We beschikken over grote wagens en trailers waardoor bezorging op locatie mogelijk is.

De verhuurprijs voor deze Statafelrok zwart bedraagt: € 4,15
(Zelf afhalen, plaatsen en retourneren)

specificaties
Kleur: Zwart
Geschikt voor: Statafels met blad van 80cm doorsnede
Materiaal: Stretchstof
Ook leverbaar in: Wit
Opzettijd: ca. 1 tot 2 minuten
Opzetten, afbreken: 1 persoon
Mogelijkheden voor vervoer: Eenvoudig te vervoeren