Tentkraam 2×3 meter

//Tentkraam 2×3 meter

Tentkraam 2×3 meter

 33,00

  • Afmeting: 200 x 300 cm
  • Easy up aluminium frame met grijs doek
  • Eenvoudig op te zetten in ongeveer 15 min
  • Tentkraam is volledig af te sluiten
  • De prijs is exclusief btw
  • Wordt geleverd inclusief verkooptafel 200 x 80 cm
  • Bezorging mogelijk

Description

Tentkraam 2×3 meter huren – Marktkraamverhuur Utrecht

De Tentkraam 2×3 meter is een kraam die u doormiddel van zeilen aan 3 kanten kunt afsluiten. Op die manier is enkel de zijde met de verkooptafel toegankelijk voor publiek. Heeft u waardevolle spullen uit te stallen? Dan is de Tentkraam uitermate geschikt voor u. De Tentkraam 2×3 meter word geleverd met twee zijwanden met ramen en twee kopse kanten met oprolbare ritsopening. Hierdoor kunt u de kraam afsluiten voor ongenodigd publiek.

Doordat de Tentkraam aan 3 zijden afgesloten is kunt u ook prima een elektrische heater of bij zeer koud weer zelfs een gasheater plaatsen. U kunt de tent hiermee behaaglijk warm maken waardoor deze ook uitstekend te gebruiken is tijdens de koudere dagen van het jaar. Om uw eigen comfort te verhogen kunt u ook enkele klapstoelen mee huren. Indien gewenst kunt u de tent aankleden met feestverlichting en de verkoop tafel voorzien van een mooi kleed of zeil om het de gewenste uitstraling te geven die u zoekt.

Is deze kraam toch iets te groot voor u en zoekt u iets kleiners en eenvoudigers? Kijk dan even naar de marktkraam van 2 meter:
https://www.marktkraamverhuur.nl/-/marktkramen/marktkraam-2-meter-huren/

Partner

Samen met onze gerenommeerde partner Van Hanswijk bieden wij ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van evenementenverhuur. Marktkraamverhuur en Van Hanswijk zijn in de regio Utrecht een bekende naam binnen de marktkraamexploitatie voor braderieën en beurzen. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij markten, beurzen en braderieën gestalte geven.

De verhuurprijs voor deze Tent kraam bedraagt: € 33,-
(Zelf afhalen, opzetten en retourneren)

specificaties
Eigenschappen: 200 x 300 cm
Frame: Easy up aluminium frame met grijs doek
Bekleding: Grijs doek
De perfecte verkoopstand: Snel en eenvoudig op te zetten – Wordt geleverd inclusief tafel 200 x 80 cm
Opzettijd: ca. 15 minuten
Opzetten, afbreken: 1 tot 2 personen
Huurprijs: vermelde prijs is exclusief btw