EHBO tent 3×3

//EHBO tent 3×3

EHBO tent 3×3

 33,00

  • Afmeting: 300 x 300 cm
  • Easy up aluminium frame met grijs doek
  • Eenvoudig op te zetten in ongeveer 15 min
  • Tent is volledig af te sluiten
  • De prijs is exclusief btw
  • Bezorging mogelijk
SKU: ehbo3x3 Category: Tags: ,

Description

EHBO tent 3×3 meter huren – Marktkraamverhuur Utrecht

De EHBO tent 3×3 meter is een tent die u doormiddel van zeilen aan 3 kanten kunt afsluiten. Op die manier is enkel de voorzijde van de tent toegankelijk voor publiek. Wilt u meer privacy dan kunt u ook het zeil met de deur in de tent hangen. Deze is af te sluiten met ritsen. De EHBO tent 3×3 meter word geleverd met twee zijwanden met ramen en twee kopse kanten waarvan een met oprolbare ritsopening. Hierdoor kunt u de tent ook geheel afsluiten voor ongenodigd publiek.

Doordat de tent aan 3 zijden afgesloten is kunt u ook prima een elektrische heater of bij zeer koud weer zelfs een gasheater plaatsen. U kunt de tent hiermee behaaglijk warm maken waardoor deze ook uitstekend te gebruiken is tijdens de koudere dagen van het jaar. Om uw eigen comfort te verhogen kunt u ook enkele klapstoelen mee huren. Indien gewenst kunt u de tent aankleden met (feest)verlichting en wat stoelen en (sta)tafels plaatsen.

Is deze tent toch iets te klein voor u en zoekt u iets groters en wat ruimer? Kijk dan even naar de EHBO tent van 4×4 meter.

Samen met onze gerenommeerde partner Van Hanswijk bieden wij ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van evenementenverhuur. Marktkraamverhuur en Van Hanswijk zijn in de regio Utrecht een bekende naam binnen de marktkraamexploitatie voor braderieën en beurzen. Al ruim 40 jaar bouwen onze klanten op de vakkundigheid en snelheid waarmee wij markten, beurzen en braderieën gestalte geven.

De verhuurprijs voor deze EHBO tent bedraagt: € 33,-
(Zelf afhalen, opzetten en retourneren)

specificaties
Eigenschappen: 300 x 300 cm
Frame: Easy up aluminium frame met grijs doek
Bekleding: Grijs doek
De perfecte verkoopstand: Snel en eenvoudig op te zetten – easy up systeem
Opzettijd: ca. 5 – 10 minuten
Opzetten, afbreken: 1 tot 2 personen
Huurprijs: vermelde prijs is exclusief btw