Veelgestelde vragen (FAQ)

De antwoorden op de meestgestelde vragen over onze producten en diensten vindt u hier:

Zeker niet! Onze marktkramen zijn simpel op te zetten en er wordt een duidelijke handleiding bijgeleverd. Onze meeste marktkramen passen zelfs in een grotere personenauto!

Nee zeker niet, bij de aanvraag krijgt u een globaal inzicht in de kosten. Deze aanvraag komt vervolgens bij ons binnen en daarna ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte van ons. Hierop kunt u dan reageren.

In principe huurt u de materialen voor 2 dagen. De genoemde huurkosten gelden ook voor deze totale periode van 2 dagen in plaats van huur per dag. Indien een langere periode gewenst is dan zullen we de periode en de kosten in onderling overleg afstemmen.

De materialen kunnen ook bij u bezorgd worden en indien gewenst ook door ons worden geplaatst. De kosten zijn afhankelijk van de order en het adres waar de materialen heen gebracht moeten worden.

Op iedere verhuur wordt een minimum van € 50,- borg gerekend. Dit om breuk of schade op te kunnen vangen, bij het retourneren. Indien de materialen in goede en onbeschadigde conditie worden terug gebracht krijgt u de borg weer contant terug.

In dat geval kunt u het beste even telefonisch (06-48583458) of per e-mail: info@marktkraamverhuur.nl contact met ons opnemen. Gezamenlijk kunnen we dan de mogelijkheden bekijken. Er is veel mogelijk!

Naast marktkramen verhuren wij ook; statafels, heaters, klapstoelen, verlichting, partytenten, tafels, barkrukken, biertafels, beamers, geluidssets etc..

Bij ieder product staat het tarief per 2 dagen vermeld. Dit tarief is geldig voor 2 dagen huur. Dag 1 ophalen en dag 1 gebruiken en terugbrengen.

Genoemde prijzen zijn in principe voor 2 dagen gebruik waarbij u het een dag van te voren of op de dag van gebruik zelf kunt afhalen.